Dubravka Brlić-Fronjek (Duda)

slike-028Biografija:

Administrativni birotehničar, majka 2 kćeri i supruga, bavim se administrativnim radom 10 godina i 17 godina u knjižarstvu i knjižari vodećeg hrvatskog nakladnika

Bibliografija:

izdana prva knjiga poezije “VOLIŠ LI ME”, druga “PLIMA SJEĆANJA” u tisku, slijedeće djelo tipa dnevnika “Dnevnik Magdalene L.”

Petar i Stela nalazili bi se jednom mjesečno.
Njihova ljubav bila je tajna škrinja puna beskraja. Prvo bi sat vremena razgovarali o životu i promišljali. Petar je prošao sve Steline faze. U jednom susretu, Stela je plakala zbog života, potom se smijala. Petar je bio zbunjen. Rekao je da nikada nije doživio toliko emocija odjednom.
Ponekad je bila carica, puna sebe, sa provokacijama. Petar se smiješio. U svojoj inteligenciji i humoru, poznavao je sve varijante života. Rekao je, onako u bespomoćnosti muškarca, u takvim prilikama, da voli temperamentne žene.
Stela je za Petrom, prijateljem iz djetinjstva, patila posljednjih 15 godina, od jednog kobnog susreta. Bilo je to duboko u njenom srcu, krenuvši u njenoj 29. godini.
Otkrila je ljubav, kemiju, drhtaje u sebi kada ga uglaeda i dan ispunjen jednom njegovom riječi. Među njima dugo je tinjalo. Vulkanski buktilo. U njegovom pogledu vidjela je najljepšu verziju sebe. U njemu vidjela samo ljepotu i ljubav.
I tako…
Krenulo je prije dvije godine. Slučajno ili ne, dugo je trebalo, jer oboje su bili u vezi. Nakon njihovih iskrenih razgovora, Stela bi počela nježno ljubiti Petra, milovati mu glavu, ljubila ga je sve nježnije i strasnije. Dok ga ne bi počela jesti, kao kolač. Petar je uživao u nježnostima, pogledima, poljupcima, riječima. Stela je obožavala njegovu snagu inicijative da je prisloni uz zid i počne strasno ljubiti, bez sustezanja.
Ljubili bi se i milovali, oboje izluđeni od emocija i privlačnosti.
Nakon toga, vodili su ljubav, prvo polako, pa sve snažnije, duboko, u dubine duše i tijela. Voljeli su se.
Rastanci su boljeli, ali Stela je bila sretna.
Petar je uživao. Rijetko se rađa takav spoj tjelesnosti i duhovnosti.
Odlazila je od njega sretna i neispunjena.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *